In English
Перейти до основної сторінки
In English
Контакти
Контакти
Контакти
Послуги, тарифи
Послуги, тарифи
FAVN-тест на антитіла до сказу
Дослідження харчової продукції
Діагностика інфекційних захворювань тварин
Метрологія
Стажування, підвищення кваліфікації
Міжлабораторні порівняння та ВЕТ-Тест
Калібрування
Результати досліджень
Результати досліджень
Випробування біоматеріалу від тварин, що експортуються
FAVN-тест на антитіла до сказу
Про інститут
Про інститут
Керівництво
Підрозділи
Акредитація, уповноваження
Історія
Міжнародна діяльність
Гендерна політика
Діяльність
Діяльність
Діяльність
Захищено: Державні закупівлі
Міжлабораторні раунди
Міжлабораторні раунди
Міжлабораторні раунди
Наукова робота
Наукова робота
Науково-дослідні тематики
Вчена Рада
Методична рада
Методичні рекомендації
Експертна комісія
Атестація наукових кадрів
Співпраця
Проєкти
Наукові видання
Метрологічна служба
Метрологічна служба
Метрологічні послуги
Аудит технічної компетентності вимірювальних лабораторій
Калібрувальна лабораторія
Калібрувальна лабораторія
Послуги калібрувальної лабораторії
Корисні посилання
Корисні посилання
Корисні посилання
Нормативна база
Нормативна база
Нормативна база
Запобігання та протидія корупції
Запобігання та протидія корупції
Нормативно-правові акти з питань запобігання корупції
Накази ДНДІЛДВСЕ
Плани і звіти провідного фахівця із запобігання та виявлення корупції
Єдиний портал повідомлень викривачів
Запобігання COVID -19
Запобігання COVID -19
Запобігання COVID -19
Освіта
Освіта
Положення про ДНДІЛДВСЕ
Інша інформація, що оприлюднюється за рішенням ДНДІЛДВСЕ або на вимогу законодавства
Перелік додаткових послуг, їх вартість, порядок надання та оплати
Розмір плати за навчання, підготовку, підвищення кваліфікації здобувачів освіти
Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Правила прийому учасників підвищення кваліфікації фахівців апарату Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та її територіальних органів, підприємств, установ, організацій, що належать до сфери її управління, працівників лабораторної мережі та зацікавлених осіб
Напрями наукової діяльності
Матеріально-технічне забезпечення закладу освіти (згідно з ліцензійними умовами)
Мова (мови) освітнього процесу
Програми (освітні програми) та перелік освітніх (практичних) компонентів, що передбачені відповідною програмою (освітньою програмою)
Кадровий склад Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи згідно з ліцензійними умовами
Структура та органи управління ДНДІЛДВСЕ
Річний звіт про діяльність ДНДІЛДВСЕ
Наявність вакантних посад, порядок і умови проведення конкурсу на їх заміщення (у разі його проведення)
Запобігання та протидія булінгу (цькування)
Видання
Видання
Журнал One Health Journal
Монографії
Захищено: Державні закупівлі
gov.ua
Державні сайти України
gov.ua
Державні сайти України
ДНДІЛДВСЕ
Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи
Людям із порушенням зору
A-
A+
In English
Контакти
Контакти
Контакти
Послуги, тарифи
Послуги, тарифи
FAVN-тест на антитіла до сказу
Дослідження харчової продукції
Діагностика інфекційних захворювань тварин
Метрологія
Стажування, підвищення кваліфікації
Міжлабораторні порівняння та ВЕТ-Тест
Калібрування
Результати досліджень
Результати досліджень
Випробування біоматеріалу від тварин, що експортуються
FAVN-тест на антитіла до сказу
Про інститут
Про інститут
Керівництво
Підрозділи
Акредитація, уповноваження
Історія
Міжнародна діяльність
Гендерна політика
Діяльність
Діяльність
Діяльність
Захищено: Державні закупівлі
Міжлабораторні раунди
Міжлабораторні раунди
Міжлабораторні раунди
Наукова робота
Наукова робота
Науково-дослідні тематики
Вчена Рада
Методична рада
Методичні рекомендації
Експертна комісія
Атестація наукових кадрів
Співпраця
Проєкти
Наукові видання
Метрологічна служба
Метрологічна служба
Метрологічні послуги
Аудит технічної компетентності вимірювальних лабораторій
Калібрувальна лабораторія
Калібрувальна лабораторія
Послуги калібрувальної лабораторії
Корисні посилання
Корисні посилання
Корисні посилання
Нормативна база
Нормативна база
Нормативна база
Запобігання та протидія корупції
Запобігання та протидія корупції
Нормативно-правові акти з питань запобігання корупції
Накази ДНДІЛДВСЕ
Плани і звіти провідного фахівця із запобігання та виявлення корупції
Єдиний портал повідомлень викривачів
Запобігання COVID -19
Запобігання COVID -19
Запобігання COVID -19
Освіта
Освіта
Положення про ДНДІЛДВСЕ
Інша інформація, що оприлюднюється за рішенням ДНДІЛДВСЕ або на вимогу законодавства
Перелік додаткових послуг, їх вартість, порядок надання та оплати
Розмір плати за навчання, підготовку, підвищення кваліфікації здобувачів освіти
Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Правила прийому учасників підвищення кваліфікації фахівців апарату Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та її територіальних органів, підприємств, установ, організацій, що належать до сфери її управління, працівників лабораторної мережі та зацікавлених осіб
Напрями наукової діяльності
Матеріально-технічне забезпечення закладу освіти (згідно з ліцензійними умовами)
Мова (мови) освітнього процесу
Програми (освітні програми) та перелік освітніх (практичних) компонентів, що передбачені відповідною програмою (освітньою програмою)
Кадровий склад Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи згідно з ліцензійними умовами
Структура та органи управління ДНДІЛДВСЕ
Річний звіт про діяльність ДНДІЛДВСЕ
Наявність вакантних посад, порядок і умови проведення конкурсу на їх заміщення (у разі його проведення)
Запобігання та протидія булінгу (цькування)
Видання
Видання
Журнал One Health Journal
Монографії
Захищено: Державні закупівлі
Пошук
Ключові слова
Знайти
Президент України
Верховна Рада України
Кабінет Міністрів України
Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
Міністерство аграрної політики та продовольства України
Міністерство освіти і науки України
Інші органи виконавчої влади
Увійти
Головна
Головні новини
Візит міжнародних експертів Колаборативного центру Всесвітньої організації охорони здоров’я з питань харчування та дитячого ожиріння
Візит міжнародних експертів Колаборативного центру Всесвітньої організації охорони здоров’я з питань харчування та дитячого ожиріння
admin
, опубліковано
21 Червня 2023 року о 17:17
19 – 21 червня 2023
року за підтримки проекту Всесвітньої організації охорони здоров’я на шляху розбудови спроможності лабораторій у сфері громадського здоров’я та безпечності харчових продуктів щодо виключення промислового виробництва трансжирних кислот (ТЖК) зі складу харчової продукції відповідно до чинного національного законодавства, консультантами Європейського регіонального бюро ВООЗ – Брайаном ГОНЗАЛЕС, Карлою МОТТА та Оленою КУРЯТОЮ – для фахівців ДНДІЛДВСЕ проведено практичний тренінг. Співробітники науково-дослідного хіміко-токсикологічного відділу – начальник лабораторії газової хроматографії Юлія ОМЕЛЬЧУН та провідні лікарі ветеринарної медицини лабораторії газової хроматографії Євгеній КРОНГЛЕВСЬКИЙ і Наталя КЛОЧКОВА мали змогу пройти практичне навчання щодо визначення вмісту ТЖК у відібраних кондитерських та хлібобулочних виробах вітчизняного виробництва, використовуючи Спрощений протокол ВООЗ. У подальшому готові до вживання харчові продукти будуть надані для референтного тестування в Інституті громадського здоров’я Університету Порто (Португалія), який є Колаборативним центром ВООЗ із вивчення поведінкових і соціальних детермінант неінфекційних захворювань.
Нагадуємо, що, починаючи з 3-го жовтня 2023 року набуває чинності Наказ МОЗ № 1613 , відповідно до якого вступають в дію обмеження щодо вмісту трансжирних кислот у харчових продуктах до 2 г ТЖК на 100 г жиру.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Попередняа
Бюлетень про інфекційні захворювання
Наступна
Вітання з Днем Конституції