• In English
  • Навчальний курс «Правила проведення епізоотичного розслідування при спалахах небезпечних хвороб тварин», м. Київ
    , опубліковано 03 Вересня 2024 року о 15:15

    03 – 05 вересня 2024 року на базі Навчального центру Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи проводяться навчання на тему: «Правила проведення епізоотичного розслідування при спалахах небезпечних хвороб тварин».

    Захід зібрав 338 зареєстрованих учасників, серед яких фахівці Держпродспоживслужби та державних ветеринарних установ, для обговорення актуальних питань щодо розслідування спалахів небезпечних захворювань у тварин.

    Основна мета навчання – підвищення професійної компетентності учасників у питаннях епізоотичного розслідування. Програма навчання охоплює ключові аспекти епізоотичних розслідувань, зокрема, при грипі птиці, африканській чумі свиней, сказі, ящурі та інших захворюваннях. Особлива увага приділяється вимогам законодавства та веденню необхідної звітності.

    Навчальний курс організований у співпраці з Держпродспоживслужбою за підтримки міжнародного проєкту «Подальша підтримка у погодженні українського законодавства, контролю та поінформованості із законодавством ЄС у сфері безпечності харчових продуктів, здоров’я та благополуччя тварин, фітосанітарії (ILCA 2)» та ФАО. Цей захід є важливим кроком на шляху до забезпечення епізоотичного благополуччя в Україні.

    Також нагадуємо, що ДНДІЛДВСЕ нещодавно отримав офіційну ліцензію на провадження освітньої діяльності у галузі ветеринарної медицини за спеціальністю 211 – Ветеринарна медицина. Ця ліцензія підтверджує високу якість навчальних програм ДНДІЛДВСЕ та дозволяє Навчальному центру проводити підготовку і підвищення кваліфікації спеціалістів на державному рівні.

    Call Now Button