• In English
  • Відкриття навчального центру: крок до впровадження кращих європейських практик в Україні
    , опубліковано 11 Жовтня 2024 року о 18:18

    У рамках європейської інтеграції України та зростаючих вимог до якості ветеринарних послуг, ми раді оголосити про відкриття сучасного Навчального центру ДНДІЛДВСЕ, який стане ключовим майданчиком для підвищення кваліфікації та професійної компетентності фахівців у галузі ветеринарії, сфері безпечності харчових продуктів та лабораторних досліджень.

    Центр отримав ліцензію на провадження освітньої діяльності у сфері післядипломної освіти (наказ МОН від 16.08.2024 року №528-л), що дозволяє здійснювати навчання за спеціальністю “Ветеринарна медицина” для 500 осіб.

    Навчальний центр ДНДІЛДВСЕ використовує сучасні методики, інноваційні технології та залучає найкращих експертів для створення практичних курсів, щоб фахівці Держпродспоживслужби постійно вдосконалювали свої знання та могли оперативно реагувати на нові виклики.

    Ми пропонуємо різноманітні навчальні програми, включаючи лекції, практичні заняття, семінари та інтерактивні ігри. Колектив ДНДІЛДВСЕ розробив унікальні освітні програми, у тому числі вибіркові компоненти (спеціальні короткострокові програми), за якими передбачено різні види навчальних занять: лекції, практичні заняття (кейси, дидактичні воркшопи, інтерактивні ділові ігри), семінарські заняття, круглі столи (дискусійні панелі), а також самостійна робота слухачів (самоосвіта).

    Навчальний центр ДНДІЛДВСЕ стане важливою складовою у зміцненні ветеринарної системи країни, сприятиме модернізації економіки та підвищенню довіри до української продукції на міжнародній арені, а також відкриття нових ринків збуту.

    Розбудова системи навчання відбувається за підтримки Держпродспоживслужба та європейського проекту EU4SaferFood та інших проєктів МТД.

    0Q7A3366
    0Q7A3374
    0Q7A3375
    0Q7A3381
    previous arrow
    next arrow
    0Q7A3366
    0Q7A3374
    0Q7A3375
    0Q7A3381
    previous arrow
    next arrow
    Call Now Button