Перейти до основної сторінки
Завідувач відділу:
Е–mail:
У відділі проводяться дослідження харчових продуктів, сировини тваринного та рослинного походження, кормів та води методом полімеразно-ланцюгової реакції у режимі реального часу (ПЛР-РЧ).
Акредитовані відповідно до вимог ДСТУ EN ISO/IEC 17025:2019 види досліджень:
У відділі проводяться арбітражні дослідження з визначення ГМО, ДНК тваринного походження, харчових алергенів, патогенів та вірусів.
Фахівці відділу бeруть участь у раундах професійного тестування як на міжнародному рівні – FAPAS, FEPAS, GeMMU тощо, так і на національному рівні.
Акредитація відповідно до вимог ДСТУ EN ISO/IEC 17043:2017.
Наукова робота:
Відділ оснащений сучасним обладнанням для проведення ампліфікації Applied Biosystems QuantStudio5 Real-Time (Thermo Fisher Scientific)