• In English
  • Семінар з завідувачами та фахівцями Тернопільської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби України на тему: «Профілактика, діагностика та заходи боротьби з найбільш актуальними бактеріальними хворобами тварин і птиці в Україні»
    , опубліковано 23 Листопада 2022 року о 14:14

    23 листопада 2022 р. на базі ДНДІЛДВСЕ фахівцями науково-дослідного епізоотологічного відділу проведено кущовий онлайн-семінар навчання на тему: «Профілактика, діагностика та заходи боротьби з найбільш актуальними бактеріальними хворобами тварин і птиці в Україні». Учасниками семінару були завідувачі та фахівці Тернопільської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби.

    У рамках проведеного навчального онлайн-семінару були висвітлені наступні теми: епізоотолого-епідеміологічні аспекти сибірки в Україні і заходи боротьби та профілактики щодо цього зоонозу; діагностика та заходи боротьби з сальмонельозом птиці в Україні; епізоотолого-епідеміологічні аспекти бруцельозу в Україні та світі. Також у рамках проведення семінару були розглянуті питання щодо оформлення річних, квартальних, місячних форм звітності.

    Slide 1
    Slide 1
    Slide 1
    previous arrow
    next arrow
    Call Now Button