• In English
  • Навчальна практика з дисципліни «Гігієна харчових продуктів» на базі Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи
    , опубліковано 02 Травня 2025 року о 15:15

    01 травня 2025 року студенти 4 курсу 6, 10 та 11 груп та 6 курсу спеціальності 211 – Ветеринарна медицина Національного університету біоресурсів і природокористування України, у рамках проходження навчальної практики з дисципліни «Гігієна харчових продуктів» відвідали Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи.

    Завідувач науково-дослідного паразитологічного відділу, кандидат ветеринарних наук Олег ЛИТВИНЕНКО розповів студентам про структуру та функції науково-дослідних відділів у складі Випробувального центру ДНДІЛДВСЕ згідно вимог системи якості ДСТУ EN ISO/IEC 17025:2019.

    У практичній частині навчальної практики студентів ознайомлено із системами вентиляції та знезараження повітря в робочих зонах Випробувального центру ДНДІЛДВСЕ.

    У теоретичній частині навчання на базі Навчального центру ДНДІЛДВСЕ Олег ЛИТВИНЕНКО провів для студентів лекції на теми: «Епізоотичний стан, діагностика та профілактика трихінельозу на території України» та «Анізакідоз: захворювання небезпечне для людей», а Юлія ГЛУХОНЕЦЬ – завідувачка навчально-методичного відділу надала інформацію про міжнародні інституції та алгоритм роботи із сайтом європейського законодавства.

    Висловлюємо подяку адміністрації ДНДІЛДВСЕ, організаторам навчальної практики та завідувачам науково-дослідних відділів ДНДІЛДВСЕ!

    Дякуємо нашим захисникам та захисницям за те, що завдяки їм ми маємо можливість продовжувати вдосконалювати ветеринарну лабораторну справу!

    Слава Україні! Героям слава!

    1000020244
    1000020220
    1000020234
    1000020247
    previous arrow
    next arrow
    Call Now Button