Перейти до основної сторінки
З 29 по 31 липня в Навчальному центрі Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи (ДНДІЛДВСЕ) було проведено підвищення кваліфікації за спеціальною короткостроковою програмою на тему: «Гігієнічні вимоги до агропродовольчих ринків»
Навчання проходило дистанційно в режимі реального часу, що дало змогу долучитися до заходу фахівцям з усієї України.
До участі долучилися фахівці Держпродспоживслужби з усієї України – від центрального апарату та обласних управлінь до спеціалістів державних лікарень ветеринарної медицини та уповноважених осіб з контролю.
Метою навчання було підвищення професійних компетентностей і забезпечення єдиного підходу до здійснення державного нагляду за дотриманням вимог безпечності харчових продуктів на агропродовольчих ринках по всій країні.
Програма була насичена практичними темами, надзвичайно актуальними для роботи на агропродовольчих ринках:
Окрім лекційних блоків, учасники мали змогу розглянути реальні практичні ситуації, поставити запитання експертам і отримати чіткі рекомендації щодо роботи на агропродовольчих ринках у межах чинного законодавства.
Учасники підвищили рівень професійних знань і компетентностей, необхідних для єдиного підходу до здійснення державного контролю за дотриманням гігієнічних вимог операторами агропродовольчих ринків на території України.
Окрема подяка керівництву та навчально-методичному відділу ДНДІЛДВСЕ за професійну організацію та модерацію заходу, а також координаційний внесок центрального апарату Держпродспоживслужби та всебічну підтримку й сприяння.
Висловлюємо щиру подяку ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві за надання висококваліфікованих експертів.
Висловлюємо глибоку повагу нашим мужнім захисникам і захисницям — завдяки вашій силі та стійкості ми маємо можливість навчати та розвивати професійні навички.
Попередняа