• In English
  • Методичні рекомендації

    Сучасні аспекти лабораторної діагностики паратуберкульозу у жуйних тварин

    Відбір зразків та лабораторна діагностика акарапідозу бджіл

    Відбір зразків та лабораторна діагностика вароозу бджіл

    Лабораторна діагностика сказу у тварин

    Лабораторна діагностика кандидомікозу

    Визначення вмісту транс-ізомерів жирних кислот у харчових продуктах у відсотковому співвідношенні до жирнокислотного складу з використанням методу газової хроматографії

    Одночасне виявлення пестицидів та недіоксиноподібних поліхлорованих біфенілів у харчових продуктах і кормах, зокрема продуктах бджільництва, методом капілярної газової хроматографії

    Визначення мікро- та макроелементів у кормах, преміксах, вітамінних добавках для тварин і птиці методом оптико-емісійної індуктивно-зв’язаної плазми

    Відбір зразків (проб) харчових продуктів для вимірювання жирнокислотних профілів, враховуючи транс-ізомери жирних кислот

     

    Call Now Button